• Personlig service
  • Säker betalning

Viktig information: Vi har semesterstängt vecka 28,29,30,31

Vi önskar alla en trevlig semester

Svensktillverkat, kundspecifikt & miljöcertifierat 💚

Hos oss kan du måttbeställa smidigt direkt online. Vi tillverkar bänkskivor av massivt trä, sten, laminat, kompaktlaminat och Terrazzo. Likaså hjälper vi dig igenom processen och säkerställer att diskbänken passar perfekt, och självklart kan du köpa din diskbänk direkt av oss samtidigt. Kika runt och bli inspirerad här på vår webbutik, tveka inte att höra av dig om du önskar personlig service inför ditt projekt!

Bänkskivor av massivt trä, laminat & Terrazzo

Vi erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkade bänkskivor med kvalitetsgaranti. Här i vår webbutik kan du som kund måttbeställa en bänkskiva direkt online. Enkelt och säkert med snabb leverans. Vi finns aldrig längre bort än ett samtal och ni är varmt välkomna att besöka oss i Herrljunga där vi varit verksamma i över 70 år. Under åren har vi byggt upp en yrkesskicklighet som vi är väldigt stolta över. Genom personligt bemötande och god service hjälper vi gärna till med att hitta en lösning för just ditt projekt. Utöver bänkskivor, köksöar och bordsskivor finner du även skärbrädor i snygga utföranden där vår passion för trä syns lite extra. För allt vi tillverkar strävar vi efter att förena design med funktion. Så att det inte bara är vackert att se på utan fungerar i praktiken över tid.

Måttanpassat & miljövänligt

Hos oss på BARA Bänkskivor låter vi den lokala hantverkstraditionen leva vidare i ett miljöanpassat format. När du beställer din bänkskiva kan du ange egna unika mått och välja om du önskar urtag för diskho och/eller spishäll. För bänkskivor, köksöar och bordsskivor med egna dimensioner återkommer vi alltid med en ritning för dig som kund att ta del av och godkänna. Därefter går ordern vidare till våra duktiga hantverkare som tillverkar specifikt efter din beställning. Innan leverans kontrollerar vi kvalitén och försäkrar oss om att den färdiga produkten lever upp till vår höga standard. Utöver att värna om vår personalstyrka och den positiva arbetsmiljön vi byggt upp tar vi ett extra ansvar för miljön. Alla bänkskivor vi levererar, både i massivt trä och i laminat, är tillverkade av FSC-certifierade material. Vidare är samtliga av våra Terrazzo produkter miljöbedömda av SundaHus och Byggvarubedömningen. För varje beställning planterar vi träd tillsammans med Vi-skogen och arbetar för att främja ett ansvarsfullt skogsjordbruk. Allt spill från tillverkningen tas tillvara och vi har sedan flera år tillbaka valt grön energi. På så vis kan du försäkra dig om att hela processen är präglad av miljömedvetna val.

Lokal tradition av hantverk

Genom att förvalta bygdens rika tradition av snickeri och hantverk har vi kunnat stärka yrkesskickligheten ytterligare. För oss i Herrljunga lever den genuina och familjära känslan kvar. Med ett hantverkskunnande som gått i arv över generationer kan vi stolta leverera produkter av hög kvalité. Trots våra många år i branschen så har vi fortfarande ett starkt driv och låter alla uppdrag vara lika viktiga, oavsett storlek eller sort. Vi trivs helt enkelt i det kundspecifika där vår unika service skiljer oss från konkurrensen.